Wednesday, April 6, 2016

Ima li šanse da poslovni svet današnjice razbistri glavu?

Kuda ide ovaj posao i poslovni svet zajedno sa njim u današnje vreme?
Ima li šanse poslovni svet da se istinski opusti?

Kako ja vidim poslovni svet – vredni, radni, marljivi, obrazovani, stvaraoci, naviknuti na rad pod pritiskom, naviknuti da je klijent uvek u pravu (i kada nije) naviknuti da je šef, direktor uvek u pravu (i kada nije), naviknuti da radnog vremena nema, naviknuti da je prioritet uvek posao, obaveze na poslu i za posao, i da je lični, privatni život negde nakon toga.Pogrešila sam negde? Izostavila nešto?

I prihvata se tako i to je ok. I žene i muškarci. Slobodno vreme koje preostane, podeli se na spavanje (odmor) i na obavljanje obaveza koja spadaju u privatan život – briga o deci, održavanje stambenog prostora ali i PRONAĆI partnera, OBEZBEDITI stambeni prostor, DRUŽENJE sa prijateljima, fizičke aktivnost.... No, IMA LI se još snage, energije, volje nakon radnog vremena (koje i nije uvek jasno definisano kada je) ?

Tu i tamo se pojavi iskrica da bi bilo mnogo dobro nekada se kvalitetno relaxirati, opustiti, otpustiti teret koji se natovario na leđa, na mesto onog odbačenog, otpuštenog, nepotrebnog tereta postaviti radost, ispunjenost, zadovoljstvo, mir, ljubav, sreću....

Može li to? Zaista?

Ja imam rešenje. Znam da može.

Predlažem da isprobate Acess Bars tretman. On postavljaju Vaše telo u mod kada se TELO POTPUNO RELAXIRA, u mod kada je TELO SPREMNO DA ODBACI NEPOTREBAN TERET i spremno da vidi nova rešenja i prihvati nova gledišta koja donose olakšanje i lakše radosnije nove priče. Dešava se to tako da se Bars tačke, koje se nalaze na glavi (ako je to nekome značajno, ima 32 bars tačke) lagano dodiruju, u ležećem položaju.

Nakon tretmana, koji traje 60-90 minuta, poslovni čovek se oseća OPUŠTENO, lagodnije u svojoj koži, NAPETOST JE NESTALA, deo STRESA JE NESTAO, SPREMAN JE za nove poslovne uspehe na zadovoljstvo svojih klijenata i svojih pretpostavljenih. Popravlja se opšte stanje, lakše se i kvalitetnije spava, BISTRIJE SE VIDI, otvaraju se nove mogućnosti i stvaraju novi izbori. Doprinos za sebe, za klijente, za kolege, za ukućane, za ljude oko sebe je višestruk i neprocenjiv.

Voleli biste to?
A ulaganje u sebe je i dalje još uvek Vaša najbolja investicija, zar ne ?

Izaberite lagan način da bi Vaša kreativnost i uspešnost u bilo kom pogledu bila još kreativnija i uspešnija.

ZAR TO NE ZASLUŽUJETE? !

Zainteresovali ste se?

Pitajte me kako....?

Porukom u inbox ili  porukom na konektovaninacudesa@gmail





No comments:

Post a Comment